J.I. Bygg AS er et entreprenørselskap fra hjemstedet mitt i Vestby. De har vært med på å sponse min reise og utvikling som utøver helt siden tidlig i 2016, og vært trofaste støttespillere siden den gang.

For meg er det en ære å bære deres logo, og jeg er evig takknemlig for den hjelpen de gitt meg på veien mot toppen.

Klubbtilhørighet

Fra den spede begynnelsen i 2012 og frem våren 2021 har jeg båret Vestby IL’s logo med stolthet. Det har vært en viktig sak for meg å beholde røttene til hjemstedet mitt, selv om jeg allerede tidlig i karrieren måtte søke daglig treningsutfordring i andre klubber. Allerede i 2015 satt jeg meg ukentlig på toget inn til byen for sparring i Oslo Bokseklubb. Etter at jeg flyttet til Oslo, har OBK’s lokaler ved Jordal Amfi nærmest vært mitt andre hjem. 

Våren 2021 bestemte jeg meg for at en nødvendig endring måtte til: jeg trengte bedre daglig oppfølging i treningen min. Etter litt tenking falt valget mitt på IF Tønsbergkameratene, med trener Geir Vestvik i spissen. Dermed har jeg blitt togpendler nok en gang, og reiser fra Oslo til Tønsberg flere ganger i uka for å trene boksing i min nye klubb. 

Ønsker du å hjelpe meg på veien mot OL i 2024? Da er det bare å ta kontakt her.