Lyst til å lære om kosthold?

Klikk her: Kurs i kosthold og prestasjon på knockout.academy

En uke med digitalt kurs

Jeg og Knockout.no arrangerte for to uker siden et gratis webinar om kosthold og prestasjon. Påmelding og engasjement ble en positiv overraskelse, med bred oppslutning fra flere idrettsmiljøer. Selv om webinaret hovedsakelig dreide seg om tilrettelegging av kosthold for utøvere i kampsport, inneholdt kurset også moduler som tok for seg generelle temaer i kosthold og ernæring også. Alt i alt var omtrent 100 deltakere innom webforedraget hver dag. En liten gruppe med VIP-deltakere hadde også en privat gruppesamtale med meg etter felles-foredraget hver kveld. Her fikk de mulighet til å stille spørsmål og komme med tilbakemeldinger på det jeg hadde gjennomgått under foredraget.

«Forståelig og spennende informasjon»

Jeg var spent på hvordan responsen på kurset skulle bli, ettersom jeg gikk gjennom en flere kompliserte temaer. Målet med kurset var å forklare flere omdiskuterte temaer innen kosthold på en forståelig måte, med støtte i vitenskapelig litteratur. Jeg ville unngå å bruke for mye vanskelige ord og begreper, slik at alle skulle klare å henge med. Dette er en fin balansegang for alle fagpersoner, og det kan være krevende å både forklare temaer grundig nok, samtidig som det ikke blir for vanskelig å forstå for «den vanlige mannen i gata.» Derfor ble jeg veldig glad for å høre at kursdeltakerne hadde opptil flere aha-opplevelser i løpet av uka, og at alle som ga tilbakemelding synes det var både interessant og lærerikt.

Kurset er fortsatt tilgjengelig!

Jeg og Kenneth, som driver Knockout.no, gjennomførte dette webinaret som et gratis tilbud. Vi fikk nesten 200 påmeldte, og litt over halvparten deltok hver dag. Alle seks foredrag ble sendt live i en Facebook-gruppe, der de var tilgjengelige 24 timer etter live-innspilling. Fortvil dog ikke, om du først nå får med deg at dette kurset ble holdt. På knockout.academy ligger kurset i sin helhet, med alle presentasjoner, moduler og bonusmateriell. For en liten sum kan du få evig tilgang til dette.

Jeg oppfordrer alle trenere, ledere og engasjerte foreldre til å sette av tid til å lære mer om kosthold i forbindelse med trening og idrett. Det er en grunnleggende faktor for ikke bare prestasjon, men fysisk og mental helse!

Kurset finner du her: