Kurs i kosthold og prestasjon med Madeleine Angelsen

Om én uke sparker jeg og Knockout.no i gang et digitalt kostholdskurs. Hver dag fra 15. til 20. februar byr jeg på et nytt tema innen kosthold, idrett og prestasjon. Kursinnholdet passer spesielt godt for de som på ulik måte er involvert i kampsport. Selv har jeg stor interesse for kosthold etter flere års utdannelse i klinisk ernæring, samtidig som jeg daglig erfarer hvor viktig det er med riktig mat for å prestere best mulig.

Kampsport har spesielle utfordringer knyttet til kosthold og ernæring, som ikke alltid blir grundig nok diskutert. Med både vektklasser og høyt trykk på trening å tenke på, er det spesielt viktig å vite hvordan man navigerer seg i jungelen av kostråd som finnes der ute.  I kurset kommer jeg blant annet til å gå gjennom det grunnleggende for prestasjon og kosthold, vektregulering og kosttilskudd. I tillegg kommer jeg til å ta opp problematikk knyttet til slanking, vektpining og spiseforstyrrelser.

Via Knockout. no sin hjemmeside kan de som ønsker å delta registrere seg med mailadresse. Da vil du få tilsendt link til en Facebookgruppe, der videre informasjon blir delt frem til kursstart neste uke. Link til livestream av foredrag blir delt til alle påmeldte. Det er helt gratis! Dette er en engangsmulighet for de som ønsker å være med gratis, og kursinnholdet er tilgjengelig bare 24 timer etter livesending.

Er du interessert i å lære mer om hvordan prestasjon, helse og kampsport best kombineres? Da håper jeg beskjeden når ut til nettop deg. Jeg anbefaler alle trenere, idrettsforeldre og aktive utøvere til å ta en nærmere titt på linken nedenfor. Dette kurset passer for alle som vil lære mer om kropp, idrett og kosthold.

Klikk på bildet under for å melde deg på gratis i dag!