kostveiledning

Siden 2017 har jeg, i tillegg til å bokse på landslaget, vært student i klinisk ernæring på Universitetet i Oslo. I dag er jeg under to år fra tittelen klinisk ernæringsfysiolog, og har startet å ta oppdrag som ernæringsekspert.

Kunnskapen de første årene på studiet har gitt meg, gjør at jeg kan hjelpe mange mennesker med utfordringer knyttet til mat, livsstil- og vektendring. Jeg er i stand til å veilede nettopp deg til hvordan du kan ha et mer helsefremmende kosthold. Mange ting bestemmer hvilket kosthold som passer for hver og en av oss. Mat er en viktig del av å fungere og prestere optimalt, både på trening og i hverdagen. Som idrettsutøver har jeg selv fått erfare hvor viktig det er å spise nok og riktig. Med både erfaring fra idretten og utdanning i ernæring, kan jeg sette meg inn i akkurat dine problemer, og hjelpe deg på veien mot et mer optimalt kosthold.

Om du trener boksing eller ikke: jeg ønsker å hjelpe deg med dine utfordringer rundt kosthold. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Vil du lære mer om kosthold mens du scroller? Du finner meg som ernæringsekspert på både Instagram og Facebook: @angelsenkosthold

 

Jeg har også holdt flere foredrag, kurs og skrevet artikler om kosthold, prestasjon og helse. Ønsker du å booke meg som foredragsholder eller arrangere kostholdskurs i din bedrift? Honorar avtales på forespørsel.

PRISLISTE

Konsultasjon: 500,-
Oppfølgningstime: 350,-

Pakke 1: 3 konsultasjoner + kostregistrering og -veiledning: 1500,-
Pakke 2: 4 konsultasjoner + kostregistrering og -veiledning + skreddersydd informasjon* : 2000,-

* Oppskrifter, informasjonsbrosjyrer og annet materiale

Kontakt