kostveiledning

De siste årene har jeg, i tillegg til å bokse på landslaget, vært student i klinisk ernæring på Universitetet i Oslo. I dag er jeg ett år unna tittelen klinisk ernæringsfysiolog (KEF). Siden 2020 har jeg tatt oppdrag som ernæringsekspert, kostholdsveileder og foredragsholder.

Med kunnskap fra fire år med studier kan jeg hjelpe deg med utfordringer knyttet til mat, livsstil- og vektendring. Jeg har også mange års erfaring fra livet som toppidrettsutøver, og kjenner til konsekvensene av kosthold for prestasjon på trening og konkurranse. I møte med nettopp deg vil jeg tilpasse råd og veiledning slik at det bedrer dine kostholdsutfordringer. Mange ting bestemmer hvilket kosthold som passer for hver og en av oss: vi er ikke like! 

Jeg vil hjelpe deg slik at kosthold blir mindre forvirrende og vanskelig. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Vil du lære mer om kosthold mens du scroller? Du finner meg som ernæringsekspert på både Instagram og Facebook: @angelsenkosthold

Jeg tilbyr også foredrag innen ulike kostholdsrelaterte temaer. Ønsker du å booke meg som foredragsholder eller arrangere kostholdskurs for din bedrift eller idrettslag? Honorar avtales på forespørsel.

PRISLISTE

Konsultasjon: 500,-
Oppfølgningstime: 350,-

Pakke 1: 3 veiledningssamtaler + kostregistrering: 1500,-
Pakke 2: 4 veiledningssamtaler + kostregistrering + skreddersydd informasjon* : 2000,-

* Oppskrifter, informasjonsbrosjyrer mm.

Kontakt