Hvem trenger kostveiledning?

Hvorfor trenger noen kostholdsveiledning?

Jeg er opptatt av å spre kunnskap og sunne verdier i mitt idrettsmiljø. Gjennom mange år som aktiv utøver har jeg mange ganger erfart behovet for større kunnskap om hvordan kroppen fungerer. Det er viktig å forstå sammenhengen mellom maten vi spiser, hvordan kroppen svarer, og til slutt hvordan vi presterer i idretten. Ikke bare for aktive utøvere, men også trenere! Mange kan ha godt av å gjøre forholdet sitt til mat og kropp mindre komplisert. Andre kan ha fordel av å få veiledning på hvordan kosthold kan settes sammen og planlegges for å best passe sammen med en aktiv treningshverdag. Noen kan og vet allerede mye, mens andre synes dette med kosthold og mat er vanskelig å forvirrende. Da kan en «sparringspartner» med god kompetanse innen ernæring være nettopp det man trenger.

Hva tilbyr jeg?

Jeg har flere år med utdannelse i klinisk ernæring på UiO bak meg. I tillegg til den formelle kompetansen, har jeg konkurrert på høyt nivå i boksing siden 2014. Min idrettskarriere har innebåret både vektreduksjon og -økning. Jeg har også kjent på utfordringer knyttet til stress i en hektisk hverdag med skole, boksing og deltidsjobb. Som kostholdsveileder tilbyr jeg private konsultasjoner digitalt eller over telefon. I tillegg kan du velge en kombinasjon av ulike tjenester som:

  • Informasjon og oversikter som PDF
  • Oppskrifter etter eget ønske (mat før trening, etter trening, vegetarisk, allergen-fritt etc.)
  • Registrering og vurdering av ditt kosthold
  • Kostplan (ved spesielle behov)

Les mer under siden Kostveiledning!

Hvem kan ta kontakt?

Jeg startet praksisen min som kostholdsveileder i  fjor sommer, og har hatt en håndfull kunder siden da.  Jeg har både jobbet med aktive idrettsutøvere, mosjonister og helt vanlige folk som ikke trener noe særlig i det hele tatt. Fokuset mitt er alltid å hjelpe kunden der de er, med å gjøre endringer i kostholdet som fører til bedre livskvalitet. Som kunde er det du som bestemmer; jeg er der for å veilede og gi råd basert på dokumentert vitenskap. Om du ønsker hjelp og veiledning med mat og livsstil, kan du i dag ta kontakt for en uforpliktende samtale. Jeg tilbyr veiledning til alle aldersgrupper, uansett aktivitetsnivå og utfordringer. Jeg gleder meg til å høre fra nettopp deg!

 

PS: Jeg har en del kunnskap knyttet til sykdom og klinikk, men ved kompliserte tilfeller vil jeg henvise videre til noen med dyptgående kompetanse på feltet.

Jeg tilbyr nå kostveiledning til privatpersoner. Ta kontakt for mer informasjon!